Salt la navigare

Impresii Hostess

Camelia, Bucuresti, 23 ani

Va iubesc!!!! Sunteti cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit. Parintii mei va adora, prietenele mele ma invidiaza. Se va posta mesajul?

Ioana, Bucuresti, 24 ani

Buna. Ma numesc Ioana si lucrez in bransa asta de 5 ani.Am inceput munca imediat ce am terminat liceul, schimband diverse agentii. Nu este usor sa gasesti o agentie serioasa care sa-si dea interesul asa cum ar trebui sa-si dea toate agentiile. La inceput, am lucrat ca animatoare.Dupa o perioada, mi s-a propus sa fac sampling ca agentia cu care lucram, ramasese fara fete. Am facut si sampling, era distractiv. Dupa ce am schimbat, in decursul a doi ani, agentiile, am dat peste anuntul agentiei Hosstes Jobs.Desi trecusem prin diverse experiente, mai mult sau mai putin placute, am zis sa incerc.Trecusem de sesiune si ma plictiseam acasa. Am sunat la agentie pentru ca mi-a placut numele HOSTESS JOBS. Uite asa, am ramas fidela agentiei de 2 ani incoace. Lucrez ca hostess si tin sa spun ca am avut parte de cele mai haioase momente din viata mea. Am intalnit oameni minunati in evenimentele la care am luat parte, iar colectivul agentiei este minunat. Exista in viata fiecarei fete, momente de decadere. Ei bine, acesti oameni m-au sustinut si m-au incurajat atat de mult ca le datorez tot ce sunt acum. Tin sa va spun ca sunteti minunati si va multumesc pentru ce faceti pentru mine!!!

Ultimul Eveniment

 

Print Show 2010 - Ad Line Solutions

Perioada 22 - 25 Septembrie

Alaturi de echipa de la Ad Line Solutions au fost anul acesta Ecaterina si Daniela. Au intampinat vizitatorii cu un zambet cald si cu informatii despre ...  afla mai mult

Inscriere hostess