Salt la navigare

avantaje si sfaturi

Avantajele hostess

Fie ca alegeti sa lucrati ca hostess, fie ca animatoare, aceste job-uri va ofera posibilitatea sa intrati in contact cu persoane venite din medii diferite, cu mentalitati diferite si un stil de viata diferit, poate, de al vostru. Este foarte bine sa invatati sa interactionati cat mai bine, cat mai usor cu oamenii, indiferent cat de diferiti ar fi acestia.Unul din cele mai cautate tipuri de persoane, este cel care stapaneste arta comunicarii, a conversatiei. Aceasta calitate este un criteriu esential de selectie pe piata fortei de munca.

Feminitatea si stilul. Sunt doua trasaturi ce se deprind in mediul familial, apoi in societate. Puteti analiza comportamentul celor din jurul vostru, puteti imprumuta de la acestia lucrurile frumoase, bune.Toti facem asta de-a lungul vietii. Voi aveti sansa sa va perfectionati stilul mult mai repede decat majoritatea femeilor pentru a lucrati intr-un domeniu care va invata aceste aspecte.

Prieteni, cunostinte. Aveti o oportunitate uriasa de-a lega prietenii sau de a cunoaste persoane, ce mai tarziu va pot ajuta in cariera voastra. Traim intr-o lume in care, relatiile sunt foarte importante si ne legam de acestea pentru a evolua si a ne cladi un statut social asa cum am visat fiecare dintre noi.


Sfaturi pentru hostess

Respectul de sine. Respectul de sine este un ansamblu calitati ce definesc valoarea unei persoane. Evident, filosofii ar dezbate mult mai mult acest subiect. Ma rezum in a va spune ca, in acest domeniu, respectul de sine inseamna o tinuta cat mai ingrijita, o atentie deosebita in alegerea tinutei si a accesoriilor, o atitudine decenta dar ferma, bun simt, respect pentru oamenii cu care interactionezi, asumarea responsabilitatilor, indeplinirea unui contract cu multa seriozitate, punctualitate.Invatati sa va respectati, indiferent de locul in care va aflati, de jobul pe care il aveti, respectul de sine atrage respectul celor din jur si este cartea voastra de vizita in orice domeniu veti lucra.

Nu va imbatati cu apa rece. Exista posibilitatea ca multe din contractele oferite de HOSTESS JOBS sa va succeasca mintile.Sa interactionati cu persoane importante, vedete, artisti. Va sugeram, indiferent cat de dragi v-ar fi aceste persoane, sa nu cereti autografe in orele voastre de munca, sa nu incercati sa le atrageti atentia mai mult decat va este permis, sa tratati cu respect aceste persoane si sa le faceti sa se simta in largul lor. Incercati sa le cuceriti doar prin prisma rolului vostru la evenimentul respectiv. Dati dovada de profesionalism, nu de amatorism.

Nu va luati pauze lungi si dese. In cazul in care aveti nevoie de o scurta pauza, cautati sa gasiti un inlocuitor pentru cateva minute. Un astfel de comportament va exclude din baza noastra de date imediat.

Ultimul Eveniment

 

Print Show 2010 - Ad Line Solutions

Perioada 22 - 25 Septembrie

Alaturi de echipa de la Ad Line Solutions au fost anul acesta Ecaterina si Daniela. Au intampinat vizitatorii cu un zambet cald si cu informatii despre ...  afla mai mult

Inscriere hostess